Lovestation22

LoveStation22 is begonnen in 2014, als een nieuw, exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar.
De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. En het leuke: alles wat wij maken is limited edition.
De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug. Alle tricot die gebruikt wordt in onze collectie bestaat uit 95% organische katoen, en 5% elastaan.

LoveStation22 steunt ieder seizoen een goed doel met een deel van de opbrengst. Voor ieder verkocht kledingstuk doneren wij samen met de winkelier een vast bedrag – in de afgelopen jaren was dat aan het Wereld Natuur Fonds, en voor 2017 hebben wij Pieterburen hiervoor uitgekozen. Na een uitgebreide poll op Facebook (zowel bij onze klanten als onze retailers) kwam de zeehonden creche naar voren als favoriet goed doel voor dit moment.

Tijdens het introductiejaar heeft Madelijne Kool in samenspraak met ons ook een verhaal geschreven over ‘Robin’s wonderlijke reis naar LoveStation22’. Het verhaal is verrijkt met prachtige tekeningen van illustrator Wanda van Dijk, en bij ieder verhaal zijn ook interessante dierenweetjes te vinden. Deze zijn opgeschreven en getekend door Frédérique Lucas 

Sinds oktober 2015 zijn al deze verhalen gebundeld en als prachtig hardcover boek uitgegeven. Dit boek kost 19.95, en is te bestellen in onze webshop.

Het hele team van LoveStation22  bestaat uit creatieve mensen die het fijn vinden om samen iets moois te maken, die kinderen hebben aan wie ze graag voorlezen, hun fantasie willen prikkelen en die weten hoe belangrijk contact met dieren is voor de ontwikkeling van kinderen. En die natuurlijk dochters hebben die ze graag mooi kleden!