Lovestation22

LoveStation22 is begonnen in 2014, als een exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar.
De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. En het leuke: alles wat wij maken is limited edition.
De natuur is regelmatig de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug. Alle tricot die gebruikt wordt in onze collectie bestaat uit 95% organische katoen, en 5% elastaan.

Vanaf het prille begin is Lieke Ewalds de ontwerpster van LoveStation22. Lieke is zelf ook meisjesachtig én hip, dus dat is een hele goede combinatie!

LoveStation22 steunt ieder seizoen een goed doel met een deel van de opbrengst. Voor ieder verkocht kledingstuk doneren wij samen met de winkelier een vast bedrag – in de afgelopen jaren was dat aan het Wereld Natuur Fonds, en voor 2017 hebben wij Pieterburen hiervoor uitgekozen. Na een uitgebreide poll op Facebook (zowel bij onze klanten als onze retailers) kwam de zeehonden creche naar voren als favoriet goed doel voor 2017. In Februari 2018 gaan we naar het Noorden om de cheque te overhandigen. Weet je nog jurk Basje? Dat zeehondje kwam uit Pieterburen.

Voor 2018 gaan we weer terug naar het Wereld Natuur Fonds. En het eerste project dat we gaan steunen is puur Nederlands – Wereld Natuur in Nederland.

Je vindt ook aan alle kledingstukken van LoveStation22 een kaartje waar dit op staat.

In het allereerste jaar hebben we ook een boek uitgegeven –  ‘Robin’s wonderlijke reis naar LoveStation22’
Dit is geschreven door Madelijne Kool in samenspraak met ons. De prachtige illustraties zijn van Wanda van Dijk, en bij ieder verhaal zijn ook interessante dierenweetjes te vinden. Deze zijn opgeschreven en getekend door Frédérique Lucas 

Je kan dit boek bestellen in onze webshop. maar je kan het ook lezen op de site. Echt een aanrader!